Kontakt

Tipy na ocenění rybářských soutěží

17.6.2016 Trvalý odkaz

Ocenění pro rybářské soutěže je skvělý upomínkový předmět, který báječně poslouží jako odměna pro řadu rybářských závodů. Plánujete-li nějakou akci, určitě se neobejdete bez správného ocenění. Ti z vás, kteří sháníte netypický dárek, pak se můžete poohlédnout po stylové trofeji. Tento produkt udělá dozajista radost nejednomu rybáři. Ve většině případů lze s ním dozdobit obývací pokoj, pracovnu, malou či větší chodbičku. Kdo by se nechtěl pochlubit nejnovějšími oceněními, mezi něž může patřit například pohár o nejlepší rybářský úlovek, ocenění s titulem nejlepšího rybáře či rybářky. Máme pro vás několik zajímavých tipů na pěknou trofej.

Náš první tip se týká sošky rybky. Ta dosahuje obvykle výšky 18 cm. Tento vymazlený kousek z plastu je opatřen mramorovým podstavcem. Výška této komponenty činí 11 cm. Ocenění lze vybavit štítkem s patřičným textem. Tato trofej se prodává v mnoha zajímavých propracováních, designech i velikostech. Vedle modelu bez štítku najdete edice se zlatým nebo stříbrným štítkem. Dále jsou tu sošky se štítkem ve zlaté, stříbrné či bronzové podobě v provedení gravír. Exkluzivnější modely jsou zhotoveny z kovu a jejich cena se pohybuje do tisícovky. Levnější kousek vás vyjde na stokorunu.



Na výběr máte také zlatý model rybáře s mramorovým podstavcem. Tato soška věrně zachycuje nahazujícího rybáře. Mimo této verze si lze opatřit barevné sošky sedícího či stojícího rybáře s elegantním štítkem, plakety rybáře s rybou, vícebarevné trofeje atd.

V nabídce ocenění pro rybářské soutěže jsou také památní medaile skleněné o průměru 7 cm, které jsou vybaveny barevnou stužkou. Neopakovatelné jsou modely v masivní variantě o hmotnosti 92 gramů či kousky z akrylátu. Vyzkoušet můžete skleněné trofeje v dárkovém balení. Ty si lze pořídit hned ve třech různých velikostech.